Kandidatbeskrivningar inför Maj SM 2024

Kandidatbeskrivningar inför Maj SM 2024

Snövaran

Erik Stare – E22

Hej Halloj, jag heter Erik och går E-22. Jag har varit i Åre båda åren som jag har gått här och tycker det är ett fantastiskt roligt event. Därför vill jag hjälpa till att arrangera och fixa en minskt lika fet Åre-vecka till!!

Vice IntSekt

Andreas Haldin – E21

Som en tidigare IntSekt fadder och boende på Lappis är jag lika van med att kommunicera med alla internationella studenter som jag är med att anordna fester/sittningar med dem. Under de senaste två åren har jag bara hängt allt mer med personer utanför moderlandet, vilket har bara gett mig många roliga idéer för event som kan anordnas under mottagningen. Det som jag däremot vill försöka ändra är att ge en större insats på kulturella event då jag har personligen upplevt att det är vad som drar samman intisarna med oss och varandra. Självklart ska jag också lära dem att svennar inte är så anti-sociala som de första utländska brukar tro!

Idrottsledare(en)

Olof Bergvall – E23

Jag har i år suttit som vice idrottsledare och har tyckt att arbetet varit väldigt givande. Under året har jag även arbetat ganska mycket med Axel Lindberg (nuvarade Idrottsledare) där jag fått se och lära om det arbete Idrottsledar(en) genomför. Jag ämnar att fortsätta med det arbetet vi just nu genomför med ett fokus på att hålla hög närvaro på BEFF samt så har jag ett intresse av att öka mängden medlemmar i ELIN. Detta för att kunna hålla i fler samt mer engagerade och roliga events.

Frequensnormalen

Fabian Pizarro – E23

Jag tycker att sång är roligt och att få välja sång är ännu roligare. Har mycket erfarenhet av sång både inom sektionen och utanför och tycker att det är väldigt viktigt att man inte bara väljer samma 10 sånger för varje sittning utan att man varierar så att man inte bara använder en liten del av sångboken.

Olof Bergvall – E23

Sångboken är något av de finare saker sektionen har, och det är för mig viktigt att den ska främjas. Frequensnormalens uppgift är att vara sångledare under sittningar och det är något som jag tycker hade kunnat förbättras lite. Exempelvis under n0llegasquen när svårare sånger tas upp som de nyantagna inte kan så skulle det vara fördelaktigt om frequensnormalen assisterar lite mer vid behov. Förslagsvis att sjunga med lite längre eller ta lite extra ton när sången börjar virra iväg. Skulle även tycka att det vore kul att köra lite högre variation av sånger.

Elias Värling – E22

Jag tycker det skulle vara skitkul att ta på mig rollen som frequensnormal, främst för att idén av att få stå och babbla en massa på gasquer alltid har lockat mig. Jag tror också att min roll som musikborgarråd har förberett mig väl för detta, då jag tidigare har fått hålla i sångartäfvlan på vårbalen och varit konferencier på rock i tolvan. Jag ser även detta som en god chans att bygga erfarenhet inför mitt drömjobb som programledare för allsång på Skansen. Mitt vallöfte är därför att göra mitt allra bästa för att dra fram min inre Måns Zelmerlöv på varje gasque.

Källarmästare

Daniel Osterman – E22

Jag har aktivt deltagit i att bevara och förbättra tolvan och tycker om att se tolvan i ett gott skick. Jag har inte varit källarnisse men har bra koll på lokalens vrår ändå, då jag deltagit på de flesta öppna fixarkvällarna samt större städning/renoveringsprojekt. Jag tycker om att se till att saker görs rätt första gången och tror att det är en bra inställning för att tolvan ska hålla sitt goda (något sunkiga) skick.

Johan Edlén – E21

Jag blev nominerad till källarmästare vilket jag accepterar. Jag har inte varit särskilt engagerad i KG sedan jag var nisse när jag gick i ettan, men tror det skulle vara roligt att vara källarmästare och därmed vara med igen. Jag har inga riktiga visioner med posten i nuläget, men skulle självklart fortsätta med det gedigna arbetet nuvarande KM har bedrivit i driften av tolvan.

Fabian Pizarro – E23

Som källarmästare hade jag velat göra några ändringar för att göra Tolvan en bättre studieplats samt göra Tolvan lite skönare att vara i utöver plugget. Ett exempel på en ändring jag hade velat göra är att fixa om svarta rummet så att när det väl är öppet så kan man använda den som ett grupprum.
Jag har varit källarnisse under nisseperioden 23/24 och har varit delaktig på majoriteten av fixarkvällarna på öppna och stängda. Har varit med och suttit upp olika skyltar runt om i Tolvan och som källarmästare är det något jag hade velat fortsätta med

Paleograf(er)

Fabian Pizarro – E23

Jag gillar att kolla igenom sektionens arkiv och hade vart roligt att få utöka den.

Olof Bergvall och Hjalmar Rantala Jönsson – E21/E23

Vi vill ta över valprocessen, media och nu även historieskrivningen. Låt oss 🙂

IEE Ordförande

Bahar Safari- E23

Hallöj! Jag söker till posten som ordförande för IEE eftersom jag tycker att forskningsintresserade studenter i vår sektion ska ha möjlighet att utforska en karriär inom akademin minst lika mycket som industrin. Det kan till exempel vara forskningspraktik på olika företag men även skolor utomlands. Det finns gott om mässor och annonser om jobb inom industrin och för många är det ett självklart val efter studierna. Det jag vill göra som ordförande för IEE är att fokusera mer på företag som erbjuder forskningspraktik men även jobba för att sprida information om olika möjligheter och praktikplatser som finns både på KTH och utomlands. Utöver det har jag varit i kontakt med IEE och fått information om två praktikplatser utomlands som jag sökte till och sedan fick, vilket är otroligt spännande! Jag tycker därför att det är värt att satsa på detta och ge mer plats till föreningen så att fler kan ta vara på liknande möjligheter, vare sig de planerar att jobba på ett företag eller doktorera i framtiden 🙂

Klubbmästare

PRs nominering

PR nominerar en kandidat på plats.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.