Sök till ledningsgruppen för ePotential 2021!

Efter årets mycket lyckade upplaga av ePotential är nu siktet inställt på nästa års mässa. För att nå ännu längre och se till att vårt rykte och varumärke som elektrostudenter stärks kommer vi att behöva en driven, nyfiken, och orädd samling teknologer som leder arbetet med nästa års mässa. Därför öppnar nu ansökan till positioner inom ePotentials ledningsgrupp. De följande rollerna går att söka och intervjuer sker löpande.

Vice projektledare
Till rollen som vice projektledare söks en kreativ problemlösare som vågar säga vad denne tycker och som gillar att ha överblick. Rollen innefattar ansvar för budget- och ekonomifrågor, lokalansvar under mässdagen samt en inblick i projektets helhet. Du kommer även att stiga in i andra delar av projektet där det behövs hjälp under årets gång och således vara en viktig del för projektets sammanhållning. Detta är en roll där arbetinsatsen är jämnt fördelad över hela året.

Företagskontakt
Årets mässa söker flertalet individer till rollen som företagskontakt. De egenskaper som efterfrågas är att du är social, självgående, envis, och redo att testa nya metoder för att nå dina mål. Du kommer att ha huvudansvar för att få in företagen till mässan och vara elektrosektionens ansiktet utåt. Detta är en mycket god möjlighet att bygga ditt karriärsnätverk. Detta är en roll där arbetinsatsen är jämnt fördelad över hela året.

Marknadsföringsansvarig
Till rollen som marknadsföringsansvarig söks en social, självgående, och kreativ person som gillar sociala medier samt tycker om att skriva. Kompetens inom svenska och engelska är nödvändigt, kompetens inom digital formgivning är meriterande. Rollen är utöver ett antal kärnuppgifter mycket fri i sin utformning. Du kommer bland annat att ha ansvar för varumärke och material i sociala medier. Detta är en roll där arbetinsatsen är jämnt fördelad över hela året.

Kvälls- och eventansvarig
Till rollen som kvälls- och eventansvarig sökes en social och flexibel person som gillar att anordna event. Rollen innebär att du kommer att ansvara för utformningen av kvällseventet på mässdagen samt vara den huvudsakliga kontakten för event kopplade till ePotential under hösten. Då arbetet kommer att innebära mycket koordination med andra delar av sektionen är nuvarande engagemang inom till exempel PR, ARG eller andra utskott av sektionen meriterande. Detta är en roll där arbetinsatsen är jämnt fördelad över hela året.

Personalansvarig
Som personalansvarig är du ansvarig för att rekrytera värdar till mässan och andra uppgifter under projektets gång. Du finns även med som en resurs för andra delar av ledningsgruppen och är redo att hoppa in där det behövs. Detta är en roll där arbetsinsatsen är tydligt viktad mot de två sista månaderna innan mässan.

Logistikansvarig
Som logistikansvarig styr du allt av det praktiska med lokal, möbler, inköp, och material kring mässan. Detta är en mycket viktig roll för att mässan ska kunna bli av och du kommer att jobba nära personalansvarig under årets gång. Detta är en roll där arbetsinsatsen är tydligt viktad mot de två sista månaderna innan mässan.

Har du frågor, vill veta mer om en roll, eller ser du möjligheter att vara med och bidra med andra kunskaper. Tveka inte att höra av dig till jerndal@kth.se eller 070-4869750.

Bästa hälsningar,
Rasmus Jerndal
Projektledare – ePotential 2021

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.