Mottagningen

Att börja på Kungliga Tekniska Högskolan är ett stort steg i en människas liv. Så för att underlätta har vi, Förfaddrarna (FøF), tillsammans med kansli E och MiT planerat den bästa mottagningen.

Nu undrar du säkert vad MiT är och vad de gör på Elektrosektionens hemsida för mottagningen. Det är för att mottagningen sedan ett par år tillbaka sker tillsammans med Sektionen för Medicinsk Teknik. Till vår hjälp har vi faddrar från båda sektionerna. De är äldre teknologer som kommer att finnas där för dig samt att kunna svara på eventuella frågor. De kommer att bära vita och ljusblå overaller.

Så vad är mottagningen?

De första veckorna kommer studierna varieras med arrangemang och fester. Vilket ger dig ett unikt tillfälle att lära känna dina studiekamrater samt äldre teknologer. Det kan underlätta din tid på Teknis samt även vara till värde efter dina studier. Alla mottagningsarrangemang och fester är naturligtvis frivilliga men vi vet att du inte kommer att ångra ditt deltagande.

Schemat för mottagningen hittar du här. Om länken inte funkar, kopiera in följande i din webläsare:

https://calendar.google.com/calendar?cid=a2RtaHJkM2FodGxxYXM0OTFoajlkbmJjZ2NAZ3JvdXAuY2FsZW5kYXIuZ29vZ2xlLmNvbQ

Om du använder schemat på mobilen funkar denna länk: https://calendar.google.com/calendar/ical/kdmhrd3ahtlqas491hj9dnbcgc%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

Överlevnadsguide med mycket bra information: Survival_Guide

Vi ses i höst!

Kontakt:
fof@e.kth.se