ElFy närmar sig

ElFy närmar sig

På onsdag nästa vecka (12/2) är det dags för ElFy, Elektro- och Fysiksektionens gemensamma arbetsmarknadsdag. 18 företag är här för att träffa elektro- och fysikteknologer.
Ta chansen, kom till Sing Sing (Lindstedtsvägen 30) och prata, fråga och diskutera med vad som kan vara din framtida arbetsgivare. Bilda dig en uppfattning av hur du skall forma dina studier eller kom för att söka exjobb, det finns plats för alla.

Vi erbjuder även lunchföreläsningar från IF, Ericsson och Cinnober. Föreläsningarna kommer att vara 12:15 -13 och det kommer att finnas mat till de 85 första. För att garantera att det finns mat till dig anmäl dig i länken nedan eller via QR-koden på affischen. Första föreläsningen är redan nu på fredag med IF ( sal E1), kom tid, ät, lyssna och låt dig inspireras.

Anmälning sker här

Efter ElFy kommer vi att ha mingel med företagsrepresentanterna i Tolvan, baren kommer att vara öppen, det kommer att finns tilltugg men framfrallt kommer det att finnas intressanta företagsrepresentanter att ställa frågor till.

affisch_A5.pdf-page-001

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.