E&MiT återvänder till Finland

E&MiT återvänder till Finland

Den 5 oktober bär det äntligen av igen till Helsingfors för att hälsa på våra vänner på Teknologföreningen. Under detta magiska tredagarsäventyr tar vi tillsammans Finlandsfärjan till Helsingfors, och besöker sedan Teknologföreningens historiska byggnad vid Aalto-universitetet i Esbo för en oförglömlig sittning med våra finlandssvenska kollegor. Därefter forsätter festen på färjan tillbaka. Missa inte chansen att hänga med på denna helt fantastiska utflykt – den sista av sin sort fram tills 2025!

Resan går av stapeln torsdag 5 oktober, med sittning på fredag, samt silliz och hemresa på lördag. Vi är tillbaka i hamns till söndagsmorgonen 8 oktober.

Biljetterna kommer gå för 1759 kronor. För det priset ingår:

  • Färja från Värtahamnen till Helsingfors med 4-personershytt
  • Gasque, samt eftersläpp med Teknologföreningen
  • Hotellnatt i dubbel- eller trippelrum, inklusive frukost
  • Lunch och silliz hos Teknologföreningen

Biljetter släpps onsdag 20 september 19:33 på elektrosektionen.se.

Vi kommer resa med Silja Line från Värtahamnen i Stockholm till Olympiaterminalen i Helsingfors. Färjan från Stockholm avgår torsdag 5 oktober 16:45, gaten stänger 16:25. Färjan tillbaka kommer att anlända i Stockholm söndag 8 oktober 10:00.

På färjan kommer vi bo i C-hyttar i grupper om 4 personer. I Finland kommer vi bo i hotellrum på Radisson Blu i Esbo i par.

Efter att du köpt din biljett kommer du bli tillfrågad att fylla i ett formulär. I detta formulär anger du eventuella matpreferenser, samt vilka du vill bo med på färjan och på hotellet. Formuläret måste fyllas i innan torsdag 21 september 00:04.

Inget konto på hemsidan krävs för att köpa biljetter.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.