Extrajobb: AI-modellering inom OCR

Extrajobb: AI-modellering inom OCR

Är du student och vill hjälpa oss med utveckling av AI-modeller inom OCR (optical character recognition)?

Wisentic är ett Insurtec bolag som digitaliserar och automatiserar processer hos nordiska försäkringsbolag. Vi arbetar med ambitionen att växa och leverera den senaste teknologin till Europamarknaden.

Med hjälp av vår nya avläsningsmetod inom bildigenkänning ges stora möjligheter till att digitalisera tidigare administrativa processer. Potentialen är större än vad vi hinner med och behöver därför din hjälp med att testa, utvärdera och utveckla nya modeller. Vi kommer inom uppdraget arbeta tillsammans där du får mycket stöd i arbetet.

Genom arbetet hjälper du våra kunder nyttja den senaste teknologin för att samla data som är viktig för just dem. Vi tror att du ska tycka om analytiskt arbete och ha intresse för digitalisering för att trivas med arbetet. Därav ser vi gärna att du studerar inom fysik, matematik, data eller liknande.

Ditt arbete kommer inledas med en dag på vårt kontor i Stockholm. Därefter har du möjlighet att arbeta när du vill och på distans. Vi lovar dig en bra ersättning och ersätter dig givetvis för eventuella kostnader.

Start omgående.

Kontakta mig direkt.

Victoria Stjernfeldt
0766-66 68 46
victoria.stjernfeldt@wisentic.com

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.