Julsittning med Uppsala Universitet

Julsittning med Uppsala Universitet

E-Sektionen på Uppsala Universitet har bjudit in Konglig Elektrosektionens och Sektionen för Medicinsk Tekniks medlemmar till en helt unik sittningsupplevelse på fjärran ort!

Den 14 december öppnas dörrarna till Bridgens hus i Uppsala för en härlig kväll.

Tycker ni att sektionens ordinarie evenemang saknar den dräggiga eggen av en riktig studentsammankomst så är detta festen för er. Här är det ovve, BYOB och ren kalabalik som gäller. Häng med på ett alldeles storslaget innan-julfirande.

Nedan följer information om evenemanget:

Plats: Bridgens hus (Vattholmavägen 18A, 754 19 Uppsala)
Datum: 14 december
Tid: 18 dk (dubbelkvart, egentlig tid 18:30)
Pris: 125 kr
Klädkod: tema + ovve
Tema: juLucia

Priset inkluderar en välkomstdrink, och två rätter. Lokalen har inget serveringstillstånd, därför gäller medtagen alkohol utöver välkomstdrinken (under eget, moget, samt vuxet ansvar). Lokalen är även en inomhuslokal, så inga utomhusskor är tillåtna. Uppsala rekommenderar tofflor.

Det kommer antagligen vara skitkallt, och det blir eventuellt en del promenad, så klä er ordentligt.

Det kommer att finnas olika alternativ för mat, som kommer gå att välja mellan efter köp av biljett, då man samtidigt meddelar eventuella mat- och alkoholpreferenser.

Om ni väljer att köra alkfullt, kom ihåg att det inte är tillåtet att förtära alkohol på pendeltåg, tunnelbana, spårvagn eller buss. Kom även ihåg att ni själva ansvarar för att (eventuellt) hitta hem, med hjälp av de färdmedel en vardagsnatt i Uppsala har att erbjuda.

Mer information om sittningen kommer att återfinnas på elektrosektionen.se, samt i Facebook-evenemanget.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.