Kandidatbeskrivningar inför December SM 2023

Kandidatbeskrivningar inför December SM 2023

Supraledare, tillika Ordförande

Johan Höglund – E20

Mitt namn är Johan(E-20) och jag har under de två senaste åren suttit i styrelsen på två poster som främst fokuserar på det operativa arbetet, nämligen Källarmästare och FoF. Jag har alltid tyckt att det strategiska styrelsearbete har varit roligt och känner därför att jag vill lägga ett år på att jobba med det utan att behöva ta hänsyn till det operativa arbetet. Från mina två tidigare år i styrelsen har jag sett mycket av det som jag känner fungerar men även de delar som skulle kunna förbättras inom styrelsearbetet men även sektionen som helhet. Några av de saker jag vill göra som ordförande är att fortsätta med arbetet som styret-23 gjort gällande demokratin på sektionen samt att utöka sektionens alumniverksamhet.

Halvledare, tillika vice Ordförande

Marla Touma – E21

Jag söker posten halvledare för att jag är intresserad av det strategiska arbetet inom styrelsen. Jag sitter just nu som elevrepresentant inom kursgranskningskommittéen för EECS skolan och har också suttit som ekvivalent och elevrepresentant inom EECS-skolans JML grupp. Dessa poster har väckt mitt intresse i att ha nära kontakt med EECS samt THS. Jag ser dessutom gärna fram emot att ha bättre kontakt med andra sektioner om jag blir vald till vice.

Att hjälpa med ordförandens arbetsbörda är jag självklart också beredd på. Utöver det är jag intresserad av det kreativa aspekten med posten vad det gäller våra sociala medier och hemsida för att förbättra den interna kontakten med sektionen.

Resistor, tillika Sekreterare

Daniel Hallberg – E23

Jag känner att posten som resistor passar mig bra då jag är riktigt snabb på att skriva (stavar inte rätt dock), men även för att jag under mina långa pluggpauser i tolvan läst igenom flera av de tidigare protokollen och diverse andra styrdokument. Enligt Herrn mig själv så är jag en person som kan göra det mesta, dvs får jag uppgifter med skiftande problem så kommer de bli fullbordade, antingen för att jag redan kan eller för att jag frågar om hjälp. Jag tror inte att jag kommer ha problem med att delta vid relevanta samlingar eller ta en aktiv roll i styrelsearbetet, och något som förhoppningsvis talar för det är att jag blev 60 poängs nollan samt varit aktiv efteråt.

Raphael Brandmaier – E23

Jag känner att jag skulle göra ett bra jobb som resistor då jag är en strukturerad och fokuserad person som har väldigt lätt för mig att skriva. Jag är även något av en perfektionist tack vare mina många år i en gymnastikhall, vilket definitift kommer att reflekteras i mitt arbete. Min vision är att göra informativa samt roliga dokumentationer och att få vara med och bidra med att ta beslut som främjar vår sektion. Annars ser jag posten som ett bra sätt att få en djupare inblick i sektionen och det administrativa, vilket jag har ett intresse av.

Erika Sjöström – E23

Hej, jag heter Erika Sjöström och är från E-23! Jag har varit med i en förening tidigare och det var superkul, ersatte också sekreteraren flera gånger när hen var sjuk så har erfarenhet av att skriva protokoll och sitta i långa möten :)) Jag är strukturerad och ordningssam och bra på att samarbeta, gillar dessutom post :’)
Jag är social också och gillar att ha många bollar i luften!

Min vision som sekreterare är att vara ett extra stöd till de andra i styret. Förutom att skriva protokoll och hantera handlingarna så att de är ute i god tid så vill jag även finnas där för de andra så att om någon post har extra mycket så kan jag antingen bolla idéer eller stötta med hjälp.

SNO

Mikael Hammarling – E20

Hej, jag heter Mikael Hammarling och går i E20. Jag har nu varit med i studienämnden som både årkursrepresentant och MASS, just av anledningen att jag tycker det är viktigt att utbildningen konstant utvärderas och utvecklas. Jag är en drivande person som ser till att det jag tar på mig görs ordentligt och vill därför ta nästa steg och leda studienämndens arbete som SNO så att studenternas åsikter blir hörda och tas på allvar av KTH, allt för att framtida studenter ska få bättre förutsättningar för sina studier. Det är såklart viktigt då att studenterna vet vart dem ska vända sig så ett mål jag har är att se till att studienämnden syns mer, vilket var något som tidigare SNO delvis arbetade med och jag skulle vilja se till att det fortsatt utvecklas ännu mer. Med erfarenheter som MASS vill jag även se till att studiebevakningen på mastersnivå får ett närmare samarbete med resten av studienämnden. Samtidigt är jag också väldigt taggad på styrelsearbetet och hoppas att jag kan tillföra mycket till sektionen.

Amjad Alakrami – E22

Jag är mycket intresserad av att axla rollen som SNO och bidra till en positiv och givande studiemiljö för samtliga studenter. Med en stark passion för utbildning och en gedigen erfarenhet inom studienämnden, kommer jag att tillföra värdefulla insikter.
Under min tid som vice SNO och Åre1 har jag aktivt deltagit i studienämndens arbete och utvecklat en förståelse för de utmaningar som studenter står inför.
Jag har under värnplikten suttit som vice skyddsombud, där jag har hanterat frågor som rör arbetsmiljö och säkerhet, vilket har stärkt min förmåga att agera som en företrädare för mina kollegor. Dessa erfarenheter kommer att vara till nytta för att främja studenters välbefinnande och trygghet.
Under gymnasiet erhöll jag ett stipendium för god kommunikativa förmåga. Jag anser att öppen och tydlig kommunikation är nyckeln till framgångsrik ledning och planering.
Ett av mina mål med rollen är att samarbeta med KG för att göra tolvan till ännu bättre studieplats.

AMSe

Filip Nordén – E21

Jag söker AMSe då jag har ett stort intresse för att dra in pengar till sektionen och skapa möjligheter för studenter att komma i kontakt med näringslivet. Att öka möjligheterna för elektrostudenter att få exempelvis sommarjobb eller ex-jobb.
Jag har tidigare stor erfarenhet av att kontakta och genomföra event med företag genom min post som snålFoF. Jag har under två år även varit med som säljare för potential och jag är redan nu med i ArG.
Mina visioner för posten är att försökt få till långsiktiga samarbeten med företag och bygga vidare på det som Elias har byggt upp. Det innebär att fortsätta med lunchföreläsningar, olika typer av event och gratis merch under mottagningen, exempelvis ryggsäckar. Jag tänker även försöka få medlemmarna i ArG mer delaktiga i arbetet vilket skulle kunna ske genom exempelvis specifika ArG mailadresser.

Kollektor, tillika Ekonomiansvarig

Andreas Haldin – E21

Efter att ha arbetat med företag/organisationer som ABB, Potential och MIST, har jag redan arbetat en del med att kommunicera med olika företag och med att få en överblick över organisationernas ekonomiska situation. Förutom att bara erfarenhet med att hantera ekonomin med hjälp av Excel, har jag också förhandlat och skapat kontrakt med företag som säljare hos Potential.

Om det är något jag hatar mer än skattefusk, är det individer som tenderar att slösa tusentals kronor på inköp som endast samlar damm i slutändan. Min vision är att ordentligt få ordning på sektionens ekonomiska uppgifter så att en godtycklig person inte ska ha svårt att få översikt över ekonomin. Med mig på posten svär jag att synen på sektionens investeringar förblir lika stilig som ansiktet som representerar posten.

Alvar Winquist – E21

Hej jag heter Alvar och skulle gärna vara Kollektor 2024! Jag har tidigare suttit i styrelsen som Resistor och tyckte att det var så kul att jag gärna sitter ett år till. Som Revisor har jag granskat varenda transaktion 2023, och tror därmed att jag kan sköta bokföringen på ett sätt som kommande revisorerna uppskattar. Något relativt nytt inom sektionens ekonomi är investeringar inom sektionens fonder. Investeringsgruppen gjorde ett utmärkt jobb förra året och jag ser framemot att jobba för en trygg ekonomisk framtid för sektionen. Utöver detta skall jag se till att företagen betalar sina fakturor, ni som anmodar får era pengar, och Konglig Elektrosektionen inte hamnar bråka med Skatteverket!

Källarmästare med styrelseansvar

Erik Stare – E22

Hej, jag heter Erik och jag var källarnisse läsåret 2022-2023. Jag gillade verkligen min tid i källargillet och jag gillar verkligen tolvan. Inom quarnevalen var jag ansvarig för bidraget (med nuvarande källarmästare Max Ekstedt) och även om det var en tuff erfarenhet så lärde det mig mycket om hur viktigt det är med ekonomi och planering som ledare. Jag ser fram emot att få lära mig om alla tolvans charmiga egenskaper!

Dennis Härås – E21

Jag heter Dennis och går i E-21. Jag söker källarmästare med styrelseansvar. Jag har inte varit nisse eller haft någon del i KG officiellt, men de flesta verkar ändå tro det. Jag har varit med på nästan alla fixarkvällar sedan jag började och gillar att hjälpa till med vad helst som behövs. Som källarmästare kommer jag sköta ekonomi och bokföring, vilket jag inte gjort mycket av förut, men jag är redo att sätta mig in i det och försöka se till att pengarna går till det de behövs mest till. Förutom det kommer mitt fokus ligga på att tolvan fortsätter hållas ren och trevlig att spendera all sin tid i. Som källarmästare är man också ledare för källargillet tillsammans med de två andra källarmästarna, just nu Max och Jacob. Jag känner båda två mer eller mindre, och att jobba med dem och resten av källargillet skulle fungera jättebra.

FörFadder med styrelseansvar (FøF)

Filip Rautiainen – E22

Jag söker StyrFøF då jag kom på massor av idéer för vad man kan göra med mottagningen när jag var fadder och har mycket relevant erfarenhet. Till att börja med har jag flertalet erfarenheter inom ledarskap och dessa inkluderar bl.a. simtränare, lärarvikarie, valberedningsordförande och butiksjour på Ica Maxi Katrineholm. Har även läst en kurs inom Ledarskap och Organisation (6hp) som gav mig en bra teoretisk grund inom motivationsteori, organisationsteori och olika ledarskapsaspekter.

Som butiksjour hade jag huvudansvar över butiken när cheferna inte var på plats och ansvarade därför över ledning av personal och krishantering. Skulle därför säga att jag är rätt bra på att hantera stress, konflikthantering och lösa kriser. Fortsättningsvis tycker jag att det är rätt kul att läsa styrdokument som reglementen och stadgar, både inom vår egna sektion men även andra sektioner och THS. Trots att jag inte suttit i styrelsen tidigare har jag fått viss insyn genom mitt arbete som Moby Dick och genom deltagande på deras möten. Mina huvudsakliga visioner för posten är att gynna sektions -och föreningsliv, minimera dötid och ”vad ska vi göra nu”-situationer samt göra mottagningen så rolig som möjligt för både nyantagna och faddrar.

Jacob Perdelius – E22

Hej jag heter Jacob. Jag vill söka FoF-styret för att jag tycker att mottagningen är ett jätteviktigt sätt att lära känna folket som man kommer att jobba med under sin utbildning, jag personligen känner att jag lärde känna alla de kamrater jag har nu genom mottagningen. Jag tycker även om att arrangera evenemang vilket jag har gjort som KM. Jag var också förfest under mottagningen 23.

Som FoF vill jag inte ändra på upplägget av mottagningen men jag skulle vilja ändra hur informationen från FoF går till faddrarna. Slack är en jättebra kanal för att få ut info, men jag känner att under mottagningen 23 att det fanns för många kanaler där information kunde hamna. Att man skär ner på antalet kanaler där infon kan hamna vore jättebra och inte så förvirrande. Någon gång letade jag efter ett schema i kanalen ”Schema” där fanns den inte utan i ”Allmänt”.

Kent Tieu – E22

Jag söker Fof för att jag tycker mottagningen är en av de roligaste men också viktigaste händelserna på året för det är då våra nya studenter ska välkommnas till våran fantastiska sektion. Personligen var mottagningen det som fick mig att bli intresserad av sektionen och taggad på studentlivet men det var också en möjlighet till att lära känna andra studenter på sektionen. Och allt detta med mycket mer vill jag att våra nyantagna ska få uppleva nästa år genom att vara del av gruppen som anordnar mottagningen.

Jag är van att arbeta i grupp med projekt och har både tagit passiva och ledande roller i olika projekt. Just nu jobbar jag med logistiken i Potential vilket kan sammanfattas med ”Jag planerar som fan” och planera är något jag tycker är kul, vilket är en fördel då mottagningen är just mycket planera. Det roligaste jag tycker med planering är att se det bli verklighet för det är väldigt belönande att se saker falla på plats. Jag gillar främst att arbeta strukturerad med så mycket framförhållning som möjligt och med inställningen att saker kommer gå åt skogen för då är man inte helt oförberedd, vilket jag tror är väldigt bra för gruppens sammansättning.

Stina Molin Rydberg – E22

Jag söker till FoF för att jag tycker att det är kul att planera och arrangera olika event. Jag var fadder 2023, där jag fick en hel del erfarenheter och insikter om hur en mottagning fungerar och vilka utvecklingsmöjligheter som finns. Jag är en kommunikativ person vilket är en bra egenskap att ha som FoF. Jag är också en kreativ och jag kommer att göra mitt bästa för att hitta på roliga och inkluderande event.
Jag tycker att kommunikationen och informationen som går ut till faddrarna kan bli bättre, därför kommer jag att lägga mycket kraft och energi så att alla berörda faddrar nås av viktig information i god tid. Jag kommer göra mitt bästa för att göra mottagningen så givande och rolig som möjligt för både faddrar och nyantagna.

FörFadder med ekonomiskt ansvar (SnålFøF)

Filip Rautiainen – E22

Jag söker SnålFøF då jag kom på massor av idéer för vad man kan göra med mottagningen när jag var fadder och har mycket relevant erfarenhet. Till att börja med har jag flertalet erfarenheter inom ledarskap och dessa inkluderar bl.a. simtränare, lärarvikarie, valberedningsordförande och butiksjour på Ica Maxi Katrineholm. Har även läst en kurs inom Ledarskap och Organisation (6hp) som gav mig en bra teoretisk grund inom motivationsteori, organisationsteori och olika ledarskapsaspekter.

Som butiksjour hade jag huvudansvar över butiken när cheferna inte var på plats och ansvarade därför över ledning av personal och krishantering. Skulle därför säga att jag är rätt bra på att hantera stress, konflikthantering och lösa kriser. Fortsättningsvis tycker jag att det är rätt kul att läsa styrdokument som reglementen och stadgar, både inom vår egna sektion men även andra sektioner och THS. Erfarenheter relevant för SnålFøF är min medverkan inom ARG och inom Potential där jag är säljare. Mina huvudsakliga visioner för posten är att gynna sektions -och föreningsliv, minimera dötid och ”vad ska vi göra nu”-situationer samt göra mottagningen så rolig som möjligt för både nyantagna och faddrar.

Jacob Perdelius – E22

Hej jag heter Jacob och jag har valt att söka SnålFoF. Jag är van vid att hantera pengar dels från att vara KM samt att vara ekonomiansvarig i PP, dock ingen bokföring. Men jag är en person som lär mig program snabbt och brukar också djupdyka för att optimera funktionen i programmet.

Kent Tieu – E22

Jag söker Fof för att jag tycker mottagningen är en av de roligaste men också viktigaste händelserna på året för det är då våra nya studenter ska välkommnas till våran fantastiska sektion. Personligen var mottagningen det som fick mig att bli intresserad av sektionen och taggad på studentlivet men det var också en möjlighet till att lära känna andra studenter på sektionen. Och allt detta med mycket mer vill jag att våra nyantagna ska få uppleva nästa år genom att vara del av gruppen som anordnar mottagningen.

Jag är van att arbeta i grupp med projekt och har både tagit passiva och ledande roller i olika projekt. Just nu jobbar jag med logistiken i Potential vilket kan sammanfattas med ”Jag planerar som fan” och planera är något jag tycker är kul, vilket är en fördel då mottagningen är just mycket planera. Det roligaste jag tycker med planering är att se det bli verklighet för det är väldigt belönande att se saker falla på plats. Jag gillar främst att arbeta strukturerad med så mycket framförhållning som möjligt och med inställningen att saker kommer gå åt skogen för då är man inte helt oförberedd, vilket jag tror är väldigt bra för gruppens sammansättning.

Stina Molin Rydberg – E22

Jag söker till FoF för att jag tycker att det är kul att planera och arrangera olika event. Jag var fadder 2023, där jag fick en hel del erfarenheter och insikter om hur en mottagning fungerar och vilka utvecklingsmöjligheter som finns. Jag är en kommunikativ person vilket är en bra egenskap att ha som FoF. Jag är också en kreativ och jag kommer att göra mitt bästa för att hitta på roliga och inkluderande event.
Jag tycker att kommunikationen och informationen som går ut till faddrarna kan bli bättre, därför kommer jag att lägga mycket kraft och energi så att alla berörda faddrar nås av viktig information i god tid. Jag kommer göra mitt bästa för att göra mottagningen så givande och rolig som möjligt för både faddrar och nyantagna.

Vice SNO, tillika PAS

Lina Pörscke – E23

Jag valt att söka vice sno för att jag brinner för förändring och förbättring. Genom min erfarenhet av att sitta i studienämnden som Åre1 har jag fått inblick i vilka behov och förbättringsmöjligheter som finns.
Jag är en kommunikativ person, vilket är bra egenskap att ha för en bra planering och bättre arbete. Jag kommer att göra mitt bästa så att jag tillsammans med sno föra studenterna tala.

Kent Tieu – E22

Jag söker Vice Sno för att jag anser att vår utbildning ska vara av hög kvalité, och efter att ha fått djupare inblick i studienämnden genom Åre2 har mitt intresse bara växt. Redan nu har jag identifierat utvecklingsmöjligheter och problem för flera kurser och tagit upp dem som både Åre2 och kursrepresentant, men jag vill göra mer än att föra åsikterna vidare. Vice Sno känns som ett bra nästa steg att ta för att kunna göra mer för vår utbildning och det ska bli kul att tillsammans med SNO och ESN arbeta för en utbildning som står för kvalité.

Antonia Fröjdh – E22

Tja! Jag skulle beskriva mig som ansvarsfull och plikttrogen vilket är egenskaper som är viktiga för posten som vice-SNO. Jag sitter nu mitt andra år som årskursrepresentant så jag har mycket koll på det går till i studienämnden och vet vad som skulle krävas för att stötta nästa SNO. Det som driver mig till studienämnden är att medan KTH är nordens främsta tekniska universitet är det fortfarande vissa kurser som tillåts vara otillräckliga, och därför och jag vill hjälpa till att se till att vår studienämnd förblir en kraft för förbättring.

Ekvivalenten

Arvid Söderberg – E20

Jag söker ekvivalent för att JML-frågor är av yttersta vikt för mig och jag vill fördjupa min förståelse för ämnet samt testa en ledarroll. Med ett års erfarenhet av att vara med i JML har jag fått en övergripande förståelse för nämndens arbete. Mitt största mål med posten är att fortsatt arbeta för att varje individ ska känna sig välkommen och accepterad i sektionerna och i tolvan.

Isolator, tillika skyddsombud

Linnea Nordlund – E21

Jag kandiderar till isolator för att jag vill fortsätta mitt arbete för sektionen och det kommande året fokusera mer på att synliggöra posten. Mina första två år som isolator fokuserade jag mycket på att komma närmare JML och Studienämnden samt att hantera flertalet konfidentiella ärenden. Nu, efter att jag första året har lärt mig postens ansvarsområden och bli varm i kläderna till att andra året fokuserat mer på relationer med nämnderna vill jag förhoppningsvis kommande år som isolator skapa en bra grund/mall för framtida skyddsombud att använda för att underlätta arbetet.

Erik Stare – E22

Hej jag heter Erik Stare och jag har fått äran att bli nominerad till posten som isolator tillika skyddsombud. Om något så bryr jag mig om elektrosektionens elevers välmående. Vad jag har uppfattat är det viktigaste att hålla koll på att tolvan och andra studieplatser är säkra samt att värna om studenters välmående. Jag har som ambition att alla ska känna sig trygga och känna att jag är en säker person att vända sig till om det är så att de har något att berätta.

bAMSe

Viktor Svenstam – E22

I skrivande stund sitter jag redan som bAMSe och känner att jag har flera bra idéer på hur jag vill fortsätta arbeta med att utveckla Arbetsmarknadsgruppens arbete. Jag sitter även som projektledare för Potential 2024 som närmar sig snabbt. Under min tid som projektledare och bAMSe har jag fått stor insikt i arbete relaterat till näringslivet och hur krångligt och givande det kan vara. Jag har även varit med på alla näringslivsråd med THS som både projektledare för Potential och som bAMSe vilket är väldigt lärorikt då man kan dela tankar med näringslivsansvariga på andra sektioner och har knutit en del goda kontakter. Jag tror att jag tillsammans med AMSe och resten av ARG kan fortsätta utveckla sektionens samarbeten med näringslivet för att tjäna in mer pengar och leverera bättre möjligheter.

Revisorer

Nova Höög – E21

Jag söker revisor för att jag vill fortsätta jobba inom sektionen genom att vara delaktig i styrelsens arbete och se till att det sköts bra. Under mitt senaste år som klubbmästare har jag fått god insikt i styrelsearbete och ekonomin. Jag ser fram emot att möjligtvis skaffa mig ännu mer kunskap om föreningsverksamhet med denna post.

Mina ambitioner är att sektionen ska kunna känna trygghet i att styrelsearbetet sköts bra genom att ge dem insyn i revisorernas arbete. Det är också viktigt för mig att jag ska kunna hjälpa styrelsen med de frågor och tankar de har angående sektionen, styrdokument och ekonomi utan att lägga mig i för mycket.

Saknas en kandidat

Möjlighet att söka posten kommer troligtvis att finnas under SM.

Frequensnormalen

Jacob Perdelius – E22

Hej jag heter Jacob Och jag är den sittande frekvensnormalen. Jag söker posten igen för att jag tycker att det var kul att vara toast master. Jag kände under nollegasquen att jag hade mer att ge och vill därför göra det igen under vårbalen, kan man göra en nollegasque själv är en vårbal inte så svår.

Axel Lindberg – E20

Jag vill bli nästa frequensnormal för att jag vill dra upp takten igen. Jag vill se vildare anekdoter och en större mångfald i de sånger som tas upp. Mera fart och fläkt så även du fullaste gasquedeltagare kan få sig höra en möjligtvis makaber anektdot.
Min starkaste erfanhet är att jag varit det en gång tidigare men jag hade bara gått ett år och var oerfaren, denna gång vill jag göra det rätt.
Jag har även tagit youtube sånglektioner och stört mina grannar klockan 01:00 på natten
Jag har även studerat sångboken för att hitta de svängigaste sångerna för att tas up vid givet tillfälle
Min storytelling har beskrivits som fantasifull, all over the place, och alldelles alldeles underbar.

Erik Stare – E22

Tjena, jag heter Erik Stare. Jag går e-22 och för er som inte vet vem jag är så är jag han som alltid äter ett halvt kilo kvarg i tolvan. Jag söker den här posten då jag finner en enorm glädje i att sjunga SÅNGER och i att lyssna på musik i allmänhet. Jag har tyvärr inga fler meriter förutom min stora entusiasm för ämnet. Dock tror jag att med härliga anekdoter och febrilt valda sånger 3 dagar innan sittningen så kan jag ändå lyckas som frequensnormal.

Fabian Pizarro – E23

Sång är något jag gillat länge och med att jag blivit introducerad till vår väldigt fina sångbok har jag funnit mycket glädje i att gå igenom den och hitta sånger och melodier som jag inte kan. Jag tycker att sångerna man tar upp under en sittning är väldigt viktigt och som frequensnormal hade jag gjort mitt bästa för att ta upp den bästa blandningen av sånger för varje sittning.

Musikborgarråd

Fabian Pizarro – E23

Musik är något jag hållt på med nästan hela mitt liv och jag älskar att både spela instrument och lyssna på musik. Har spelat gitarr i flera år nu och tycker att jag är bra nog för att spela den typen av musik som efterfrågas på sm.

Johan W. + Milad J. + Elias K. + Elias V. – E(blandat)

Vi är blåmögelostbågarna. Vi kommer dricka banger öl o skriva banger låtar.

Vice IntSekt

Daniel Osterman – E22

Jag var intis-fadder under den senaste internationella mottagningen, men jag var ärligt talat inte särskilt aktiv då många andra lade ned mer energi och visade större passion för arbetet än vad jag gjorde. Jag har däremot pratat med en hel del internationella studenter, mestadels från vår mottagning men även studenter som inte deltog eller som tillhör andra sektioner och fick lite feedback/tankar på saker som kan förbättras. Inte säker på att just jag borde ta rollen som Vice Intsekt men oavsett så hoppas jag kunna hjälpa till lite med att få de internationella studenterna att knyta band med varandra såväl som de svenska studenterna.

Alexander Lauri – E22

Jag har erfarenhet av att ha varit internationell fadder för THS 2023 där jag ordnat diverse aktiviteter samt gymnasieambassadör för min gamla gymnasieskola där jag marknadsförde skolan och programmet. Från dessa uppdrag har jag märkt hur en god planering i förväg och jämn fördelning av arbetsuppgifter underlättar och gör både arbetet och evenemangen roligare. Mina visioner inför ev. uppdrag är att ordna flera aktiviteter som matchar så många intressen som möjligt (inte bara pubar), inkl. något evenemang där både internationella och svenska EMiT studenter kan knyta kontakter.

Lovisa Erlandsson – E22

Jag var förra Insekt och har därmed bra förståelse för vad som krävs för att göra en lyckad mottagning av internationella studenter. Både genom kommunikation med eecs skolan, intisarna och de andra internationella ansvariga på Data och Media. Ifall jag fortsätter som vice nu under vårens mottagning kan även nuvarande Intsekt få en bra start på sitt arbete och få en bra överlämning då mycket arbete för vårens mottagning redan påbörjats.

Batman

PR:s Nominering

PR nominerar en kandidat på plats under SM.

Klubbmästare med Styrelseansvar

PR:s Nominering

PR nominerar en kandidat på plats under SM.

Fan- och Råttbärare

Alpha Heed – E20

Styrelsen har valt att nominera någon som under alla sina år på elektro har jobbat för sektionens bästa. Det finns knappt en enda del del av sektionen som han inte engagerat sig inom. Han har varit med i KG, PR, styrelsen och varit med på mottagningen, både som fadder och DKS. Utöver det för han just nu sektionens talan i kårfullmäktige och jobbar aktivt med JML-arbetet på sektionen som ekvivalent. Styrelsen nominerar med stolthet Alpha Heed till fan- och råttbärare.

Den Konglig Öfverskændaren

Den Konglig Öfverskændaren

Den Konglig Öfverskændaren nominerar Den Konglig Öfverskændaren.


Kom på December SM den 4/12. Kom igen! Det blir kul!

//Filip Rautiainen, Moby Dick

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.