Mentorskapsprogram

Mentorskapsprogram

Är du intresserad? Eller har du en grym kompis som inspirerar sin omgivning? Läs mer och ansök senast 8/2 på blipepp.nu ! Nominera en vän kan du göra genom att maila in din väns kontaktuppgifter tillsammans med en kort motivering till ansokan-sthlm@blipepp.nu.

Pepp! är ett mentorskapsprogram med avsikt att inspirera tjejer på gymnasiet att söka till tekniska universitet. Mentorskapsprogrammet ger gymnasietjejer möjlighet att prata med en mentor och ställa frågor om ingenjörsyrket, utbildning och andra saker de kan tänkas vilja veta inför framtiden. Pepp! vill väcka intresse, utmana fördomar och visa de oändliga möjligheter som ingenjörsvärlden har att erbjuda. Genom att samla gymnasieelever, studenter och företag vill Pepp! skapa sammanhang där tankar och erfarenheter utbyts, drömmar växer och där idéer och visioner skapas.

Pepp letar nu kvinnliga studenter från alla program på KTH, som vill inspirera gymnasietjejer att utbilda sig till ingenjörer, genom att vara mentorer i årets omgång av Pepp!

Om du vill dela med dig av dina erfarenheter och samtidigt inspireras är mentorrollen något för dig! Mentorskapsprogrammet pågår ett år och utöver era egna träffar bjuds du och din adept också in till event och aktiviteter tillsammans med olika företag. Som mentor får du även en egen mentor som jobbar inom ingenjörsyrket på något av företagen som Pepp! samarbetar med.tillsektioner

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.