Villkor för e-betalning

 1. Information om säljande företag
 2. Produktinformation
 3. Returregler
 4. Återbetalningsregler
 5. Sekretesspolicy

1. Information om säljande företag

Elektrosektionen vid Tekniska högskolans studentkår står som arrangör för samtliga evenemang som listas på denna sida. Sektionen är en ideell förening som samlar studenter från det elektrotekniska programmet vid KTH.

 • Juridiskt namn: Konglig Elektrosektionen
 • Organisationsnummer: 802413-0778
 • Postadress: THS, 100 44 Stockholm
 • Besöksadress: Osquars backe 12
 • E-post: pre@e.kth.se
 • Telefon: 08 – 21 31 18

2. Produktinformation

Det du köper via denna hemsida är evenemangsbiljetter. Biljetten ger dig rätt att närvara vid det evenemang som anges på densamma. Som kund ansvarar du själv för att hålla dig uppdaterad kring evenemanget.

Vissa arrangemang är stängda för externa gäster. Det är viktigt att du alltid uppger korrekta personuppgifter. Falska uppgifter kan medföra att din biljett är ogiltig.

3. Returregler

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är du som kund därför bunden av ditt köp. I extrema undantagsfall kan Konglig Elektrosektionen besluta att återköpa betald biljett. En administrativ avgift på 20 kr återbetalas aldrig.

4. Återbetalningsregler

I händelse av att Konglig Elektrosektionen tvingas ställa in planerat arrangemang, återbetalas kostnaden för biljetten. En administrativ avgift på 20 kr återbetalas aldrig. Skulle arrangemanget ställas in av anledningar som ligger utanför Konglig Elektrosektionens kontroll, så kallad force majeure, garanteras ej återbetalning.

5. Sekretesspolicy

De personliga uppgifter som du lämnar till Konglig Elektrosektionen lämnas aldrig vidare till en tredje part. Känsliga kortuppgifter är inte tillgängliga för Konglig Elektrosektionen utan hanteras endast av Auriga ePayment.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.