Webinar och Case Competition för Framtidens Entreprenörer

Webinar och Case Competition för Framtidens Entreprenörer

Är du nyfiken på hur internationella Startups blir till?

I så fall har du nu en unik chans att lära dig hur framgångsrika entreprenörer bygger sina företag från grunden. Rocket Internet, världens största inkubator av internetföretag, vill nämligen tillsammans med ett av sina yngsta ventures, CupoNation, bjuda in studenter och unga entreprenörer från 12 länder och 3 kontinenter till ett samtal kring Online Marketing och andra aspekter, väsentliga för att lyckas som ett Startup.

Vad: Rocket Internet och CupoNation kommer att organisera ett Webinar i två delar följt av en casetävling baserat på ett riktigt affärsfall från CupoNation. Webinaret kommer ledas av CupoNations medgrudnare Dr. Andreas Fruth och kretsa kring de nyckelkunskaper som måste till för att klara sig genom ett uppstartskede och växa internationellt. Efter två sessioner med exempel och lärdommar från vår långa erfarenhet, ger vi dig chansen att befästa dina nya kunskper och visa vad du går för i en internationell Casetävling.

När: Den första delen av webinaret går av stapeln den 21/11 kl 13:00 och del två den 28/11 kl13:00. Uppgiften till Casetävligen kommer annonseras den 28/11 i slutet av det andra seminaret.

Anmälan: Att delta i Webinaret och Casetävlingen är gratis och  anmälan görs dirket på  http://www.cuponation.se/webinar. Du får då ett svarsmejl med instruktioner om hur du tar del av Webinaret.

Tävlingens förstapris: Vinnaren av tävlingen kommer få välja mellan en tre månaders betald praktik (boende betalt) vid CupoNations huvudkontor i München eller en MacBook Pro. Vinnaren kommer att annonseras på CupoNations hemsida den 20e December.

Delta och starta din entreprenörskarriär redan idag!

banner webinar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.