Kandidatbeskrivningar inför Februari SM 2024

Kandidatbeskrivningar inför Februari SM 2024

Qulturattachéer

Fabian Pizarro – E23

Jag tycker att kulturen på sektionen är en av de viktigaste delarna av studentlivet. Att hålla i evenemang där hela sektionen kan delta och lära känna varandra bättre är något jag skulle vilja göra och något jag tycker behövs i sektionen.

Che

Hjalmar Rantala Jönsson – E21

Kandidatbeskrivning uteblev.

Erik Simert Nordgren – E20

Tidning finns ej, jag fixar.

Hofttorsk

Diana Nehard – E23

Jag är redo att ta reda på allt för att hålla sektionen uppdaterad samtidigt som jag ska se till att våra marina vänner är de gladaste fiskarna i stan.

Moby Dick

Olof Bergvall – E23

Jag blev nominerad till Moby Dick vilket jag accepterar. I år har jag arbetat som Krill1 och tycker att det arbetet varit roligt och intressant, samtidigt som har jag fått en inblick i hur Filip Rautiainen arbetat som nuvarande Moby Dick. Min vision för posten Moby Dick och valberedningen är att fortsätta på den bana vi redan följer. Valberedningen som sitter nu består av individer som anser att det arbetet som utförs är betydelsefullt och viktigt, vilket bygger upp den bas som jag anser att valberedningen ska arbeta utefter. Då valberedningen har en betydelsefull roll för SM så är det viktigt för mig att arbetet tas seriöst. Jag har en hög motivation till valberedningens arbete och tycker att det vore kul att få arbeta som Moby Dick kommande verksamhetsperiod.

BeatKeeper

Elliot Tapper Karlsson och Axel Holmgren – E20/E21

Jag (Elliot) och Axel söker till Beatkeeper (i klump). Vi har båda varit medlemmar i EDJ ett tag nu och vill nu ta oss an en mer ledande roll.

MasterAnsvarigStudentSamordnare (MASS)

Saknas kandidater

Möjlighet att söka posten på plats kommer att finnas under SM.

Projektledare Potential

Lina Pörscke – E23

Hej, jag heter Lina Pörscke och går i E-23. Jag har under det senaste halvåret suttit med i potentials projektgrupp och fått en stor insyn på projektet och mycket av det bakomliggande arbetet. Jag har blivit väldigt inspirerad av Viktors arbete och ser fram emot möjligheten att fortsätta utveckla konceptet och ta mässan till nästa steg. Jag har alltid tyckt det är kul att leda projekt, planera och fördela arbetsuppgifter. Som person är jag ofta den som tar ledarrollen när olika roller ska delas upp.

Kårfullmäktigerepresentanter (KFR)

Elin Björklund – E19

Jag har många års erfarenhet (typ 2) av att bråka med THS och vill gärna fortsätta ett år till. Jag har under mina år i styrelsen fått en ganska bra bild av sektionens värderingar och tror att jag skulle kunna framföra dem i kårfullmäktige. Jag är också intresserad av campusflytten och hur alla studenter ska få plats vilket är en fråga som framförallt drivs i KF och kommer att vara högst relevant under året.

Årets Kamrat

Oscar Lundin

Man behöver inte vara nära kompis till Oscar för att förstå att han är en extremt bra exempel på vad den här utmärkelsen står för. Kliver man in i Tolvan bemöts man alltid av ett glatt ’Hej!’ följt av en genuin undran om ens mående och om man har tur, ett roligt pappa-skämt. Oscar är kanske inte en av de första personerna man lär känna på sektionen (för oss yngre), honom lär man känna långsamt över kaffebryggaren och random konversationer i Tolvan. Oscar är en så fantastiskt bra vän att det inte går att beskriva honom på 100 ord, men en punktlista går bra, se nedan: – bjuder på fika (och på sig själv🫡) – är genuin och trevlig – är en bad bitch, big kitty mjau – hälsar alltid – en bra lyssnare👂 – snäll – drar roliga pappaskämt som ingen fattar – bra musiksmak när han åker till systembolaget🎙

Årets lärare:

Lars Filipsson

Han har givetsvis varit lika smart som alltid, det finns få som kan tävla med honom, p.g.a hans kunskap, och hur många som tar hans kurser, därför lär han vara årets lärare nu också.

Lars Filipsson

Lars Filipsson är en lärare som under många år föreläst på KTH, vilket även betyder att han näst intill perfekterat sin konst. Som föreläsare erbjuder Lars varje föreläsning på zoom, vilket underlättar för många studenter. Lars har även förberett ett flertal teori videos på YouTube som används av studenter över hela KTH. Lars är även en föreläsare som rekommenderar andra föreläsares videos vilket gör att vi som studenter har möjlighet till mängder av material. Det finns få föreläsare med samma pedagogiska kvaliteter som Lars, vilket brukar vara en brist hos många föreläsare.

Lars Jonsson

Han är väsentlig för att kursen ska fungera med nuvarande upplägg. Sant bemästrande betyder att man inte märker av det arbete som går åt och Lars får en så pass tung kurs att inte bara rulla på utan också vara en väloljad maskin. Lars är en inspiration.

Lars Jonsson

Lars Jonsson har gjort ett fantastiskt arbete att lära ut i en svår kurs. Med ett välstrukturerat innehåll och en passion för innehållet hjälper han att inspirera studenter till att jobba hårt, trots många motgångar. För detta nomineras Lars Jonsson till Lärare av årsksurs 2. 

Saul Rodriguez

Väldigt bemötande och har gått ur sin väg för att hjälpa studenter på fritiden. Prioritera centrala begrepp i kursen och har tagit in utomstående gästföreläsare inom området.

Årets Övningsassistent

Teo Brolin

Hans energi, pedagogiska kunskap, satsning, är på en annan nivå. Han ger mycket mer än vad behövs, och han bryr om sina studenter. Stackars andra assar som försöker vinna det här.

Teo Brolin

Helt underbar. Bryr sig otroligt mycket om sina studenter och jobbar hårdare än det flesta med att ta fram material som underlättar våra studier inom alla första årets mattekurser. Teo är verkligen en hjälte❤️

Teo Brolin

Teo arbetar hårdare än någon för sina elevers bästa och strävar konstant efter att bli en bättre assistent och framstegen visas tydligt i hans arbete. Teo visar kurs efter kurs och klass efter klass effektiviteten i vilken han undervisar och hjälper sina studenter. Teo är utan tvivlan KTH:s bästa assistent.

Teo Brolin

Teo var vår asse i envarren, och vi har tyvärr inte haft honom som asse i varken linalg eller flervarre, men det har inte stoppat E-23. Vi har flertalet gånger under flervarre övningarna gått till indek och lärares övningar, då de har fått Teo som asse. Teo som Asse lägger otroligt mycket tid och kraft på jobbet som asse, då han konstant sitter uppe till klockan sent för att förbereda övningarna. Teos övningsanteckningar och uppgifter har varit en stor anledning till att flera av oss har klarat mattetentorna. Enligt noll (0) studier är det bevisat att det inte finns en asse på hela KTH som lägger mer tid på studenterna än Teo. 

Henrik Nordström

Henrik har genom sina strukturerade och väl genomförda övningar främjat kunskap och lyft hopp om att kunna klara kursen Eleffektsystem EJ1200. Han har en enorm kunskap om ämnet och det fanns inga frågor han inte kunde svara på direkt och pedagogiskt. Vidare svarade han alltid snabbt på mail när flertalet frågetecken under kursen dök upp, inte minst under tentapluggandet. För hans stora engagemang vill jag därför nominera honom till årets övningsassistent.

Henrik Nordström

Henrik Nordström är övningsassistent i eleffektsystem och har varit mycket uppskattad av många av oss som har tagit kursen iår. Hans övningar har varit väl strukturerade och han är jätteduktig på att förklara och man känner aldrig att en fråga är för dum under hans övningar. Han har även bjudit på luciafika under en av våra övningar.

Hampus Nyström 

Genom att i Vektoranalysen stå ut som en lärarassistent som ställer frågor för att engagera studenter och strävar efter att i varje moment se till så att studenterna får bästa chansen till att lyckas nomineras Hampus Nyström, lärarassistent i vektoranalys, till årets lärarassistent av årskurs 2.


Kom på Februari SM den 27/02. Kom igen! Det blir kul!

//Filip Rautiainen, Moby Dick

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.