AMSe avgång

AMSe avgång

Hej Sektionen!

Som tidigare planerat har jag, Albin Mosskull, avgått från min post som Arbetsmarknadssekreterare. Arbetsmarknadsgruppen har inte haft de lättaste förutsättningarna under denna vår, men trots det är jag nöjd med vad vi åstadkommit.

Vi har genomfört en lunchföreläsning med Texas Instruments, ordnat ett antal olika marknadsföringsutskick och även stärkt vårt samarbete med Ericsson. Till hösten har vi konkreta planer att hålla elkraftkvällen som trots stort intresse från sektionen fick bli inställd, samt ytterligare en lunchföreläsning. Vi har även två andra spännande event som vi kommit långt i planeringen med. I och med detta har vi enbart under våren omsatt ca 120 000 kr, vilket är på god väg mot vår budgeterade omsättning på 174 000 kr.

Det som däremot enligt mig är viktigare är hur vi arbetat vidare med vår nämnd. Vår nämnd har växt till över 10 medlemmar under denna vår och vi har även haft en kickoff för att starta upp vårt arbete. Medlemmarna har även fått ta del av arbetet inom nämnden och vi har utsett företagsrepresentanter för att hantera våra relationer med viktiga företag. Slutligen är jag personligen också väldigt glad över att vara del av det arbetet som startas upp inför vår arbetsmarknadsmässa nästa år, Potential 2021.

Till sist vill jag också säga att jag har fullt förtroende för att interimsvalda AMSe Erik Lindberg kommer kunna leda detta arbetet framåt på ett föredömligt sätt. Erik har med sitt driv och kompetens varit en enorm tillgång för ArG under hela våren och han är även väl integrerad i Styrelsen redan nu.

Vänliga hälsningar,
Albin Mosskull

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.