ePotential.

ePotential.

Varmt välkomna till Elektrosektionens arbetsmarknadsmässa ePotential. Den 16:e februari bjuder vi in dig som studerar Elektroteknik för att möta företag relevanta för din utbildning. Självklart är alla välkomna! Mässan äger rum i Nymble på campus Valhallavägen. Missa inte chansen att få mer information om vad du kan arbeta med efter utbildningen, ex-jobb eller kanske rent av träffa en din nästa arbetsgivare.

Adress: Drottning Kristinas väg 15, 114 28 Stockholm.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Potential

Potential är en arbetsmarknadsdag som arrangeras av Elektrosektionen på KTH.

Under Potential erbjuds företag ett enastående tillfälle att komma i kontakt med teknologer och masterstudenter som är framstående inom elektro- och datateknik samt matematik. Målet är att teknologerna ska gå därifrån med en god uppfattning om arbetsuppgifterna och utvecklingsmöjligheterna som ingenjör, både under och efter studietiden. Målet för företagen är att få en stor exponering för de kommande årskullarna av färdiga ingenjörer och kanske till och med hittat sommarjobbare och masterstudenter att göra examensarbeten med.

Vi som arrangerar Potential kommer i år göra allt för att göra mässan större än någonsin med fler företag och fler teknologer.

Potential äger rum i Nymble på KTH Campus den 17:e januari 2025. Gå in på https://www.potential.nu/ för att få mer info.

Med vänlig hälsning,

Lina Pörscke och Filip Nordén
Projektledare Potential

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.