Extrajobb på Dosell

Extrajobb på Dosell

[Extrajobb]
Har du ett brinnande teknikintresse och tycker om att jobba med både hård- och mjukvara? Pluggar du och vill jobba extra på ett snabbväxande företag, samtidigt som du kan göra skillnad för samhället? Hjälp oss i så fall med testning av läkemedelsroboten Dosell!
iZafe Group är ett svenskt medicinteknikbolag som utvecklar och marknadsför medicinska och digitala säkerhetslösningar för att skapa tryggare läkemedelshantering i hemmet. iZafes läkemedelsrobot Dosell minskar risken för felmedicinering, ökar tryggheten för familj och anhöriga samt avlastar den offentliga vården. iZafes produkter utgör ett helhetskoncept som underlättar patientmedicinering och ger den som behandlas i hemmet bättre förutsättningar för ett fullvärdigt och tryggt liv. iZafe Group är noterat på NASDAQ Stockholm First North.
Inom iZafe arbetar förnärvarande nio engagerade personer som varje dag driver företaget framåt med hjälp av nya idéer och lösningar som förbättrar och utvecklar vardagen för företaget och dess kunder. Medarbetarna förenas i en strävan att med hjälp av digitalisering skapa en tryggare, effektivare och smartare värld och är stolta över den snabba tillväxttakten och över att vara delaktiga i att förstärka människors hälsa.
iZafe har visionen att växa organiskt och/eller via förvärv.
iZafes värdeord är; Personliga, Lyhörda och Engagerade.
Du är en person som är noggrann, gillar att driva teknisk utveckling framåt, lära dig nya tekniker och bra på att kommunicera. Du har ett genuint teknikintresse och tycker om att jobba med både hård- och mjukvara.
Testning av läkemedelsroboten Dosells funktionalitet och tillhörande tjänster.
Arbetsuppgifterna består bland annat i:
  • Identifiera testbehov, ta fram testfall utifrån krav och användningsfall, planera tester, genomföra tester, utvärdera testresultat
  • Planera och genomföra tekniska tester (manuellt och automatiserat) samt utvärdera testresultat
  • Genomföra helhetstester (end-to-end)
  • Säkerställa att all relevant dokumentation tas fram
Erfarenhet:
  • Studerande på ingenjörsprogram eller liknande alternativt examen från gymnasieskolans teknikprogram eller motsvarande.
  • Teknikintresse och gillar att jobba med både hårdvara och mjukvara
Den testare vi söker kommer utgå från Stockholm där Dosells huvudkontor befinner sig. Du kommer att vara anställd på timme och vi är flexibla när det passar dig att jobba, gärna med start så snart som möjligt.
Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande med sista ansökningsdag den 17 maj.
Se mer av Dosells tjänster via länken nedan:
Om du vill vara del av oss på Dosell är du välkommen att skicka din ansökan med CV och personligt brev till ida.almgren@izafegroup.com
Välkommen med din ansökan!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.