INGENJÖRER SOM VILL JOBBA MED ATT GÖRA VÄRLDEN SÄKRARE!

INGENJÖRER SOM VILL JOBBA MED ATT GÖRA VÄRLDEN SÄKRARE!

Sista ansökningsdag: 2018-12-30

Plats: Stockholm – Kist

På Intertek’s laboratorier provar vi morgondagens elektriska produkter för att se till att de håller rätt kvalitet och uppfyller de säkerhetskrav som behövs för att kunna lanseras på marknaden. Nu söker vi fler ingenjörer som vill arbeta med Radio/EMC, industri, hem/hushåll och belysning hos oss. I rollen som provningsingenjör är du en viktig spelare i bolaget där du jobbar nära våra kunder och ingår i ett team med personer som har liknande roller för att dagligen tillsammans kunna stötta varandra mot gemensamma mål. Arbetet innebär både teoretisk analys, bedömning av en produkts konstruktion och praktiska moment som testning och verifiering

Som provningsingenjör på Intertek arbetar du med:
 • Uppdrag som drivs enskilt eller i projektform
 • Teoretisk analys och praktisk verifiering av produkters konstruktion
 • Teoretisk och praktisk simulering av feltillstånd
 • Både svenska och internationella kunder
 • Att kontinuerligt dokumentera dina resultat och utforma testrapporter

Vem söker vi?
Du trivs i en granskande roll där du får jobba med kvalitetsarbete. Du har även lätt att ta kontakt med nya människor och kommunicerar tydligt och strukturerat i tal och skrift. Utöver detta har du förmågan att snabbt läsa och tillgodogöra dig omfattande information, har ett problemlösande arbetssätt samt söker varierande arbetsuppgifter som blandar teori och praktik. Du är civil- eller högskoleingenjör inom elektroteknik, elektronik, automation eller teknisk fysik. Du har god förståelse för ellära/elektronik/elteknik samt grundläggande kunskaper i el-schemaläsning. Slutligen vill vi ha dig som är social och som tycker det är viktigt att ha kul på jobbet!

Vi erbjuder

 • Breda och varierande arbetsuppgifter i ett nära samarbete med våra kunder
 • En stor spridning av uppdrag från både svenska och internationella företag
 • Ett utvecklande jobb i ett branschledande globalt företag
 • Stora möjlighet till breddning och utveckling av din kompetens inom flera andra verksamhetsområden
 • En  introduktion och mentorskap för din nya karriär hos oss
 • Trevliga kollegor i en prestigelös atmosfär med högt i tak
 • En trygg arbetsplats med ett heltäckande förmånspaket och kollektivavtal

Välkommen med ditt CV och Personligt brev så snart som möjligt i ansökningsformuläret nedan. Märk din ansökan med ”Ingenjör industri”, ”Ingenjör hem/hushåll”, ”Ingenjör EMC/Radio” eller ”Ingenjör belysning” beroende på vilket område som intresserat dig mest.  Vi intervjuar löpande så du är välkommen att höra av dig redan idag!

Observera att ansökningar kan ej tas emot via e-post. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av ansvarig rekryterare Mikaela Tudeen: mikaela.tudeen@intertek.com  

 

Varje dag strävar vi efter att hjälpa våra kunder att ha säkra och socialt ansvarsfulla produkter och tjänster – We bring quality and safety to life!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.