JobTech-priset

JobTech-priset

Hej Sektionen!

Här kommer info om 3 stycken priser man kan få för olika arbeten. Läs på nedan och ansök! (2/3)

————————————————–

Den ideella föreningen Swedish JobTech https://www.swedishjobtech.se/jobtech-priset vill bidra till att datadriven kunskap om arbetsmarknaden tas in i ett akademiskt perspektiv och har därför beslutat att instifta ett pris till bästa examensarbete/uppsats inom arbetsmarknadsområdet med fokus på datadriven matchning och vägledning.

Examensarbetet kan behandla detta ur olika perspektiv, exempelvis personalvetenskap, systemutveckling och beteendevetenskap. Vid anmälningstillfället måste arbetet vara examinerat med godkänd som lägsta resultat vid svenskt universitet, högskola eller YH-utbildning.

Examensarbeten kan anmälas av lärare/handledare/examinator eller av de studerande själva. För att arbetet ska anses vara nominerat till pristävlingen, krävs en kort motivering till nomineringen utfärdat av handledare eller examinator. Dessutom ska ett exemplar av uppsatsen skickas in. Sprid gärna informationen till studenter som skrivit en uppsats inom området datadriven matchning och vägledning.

Anmälan skickas per e-post till olle.l.lundin@gmail.com<mailto:olle.l.lundin@gmail.com

Bifoga examensarbetet/uppsatsen som Pdf, tillsammans med motiveringen till nomineringen. Anmälan kan göras fram till den 30 juni 2020 och prissumman är på 10 000 kr.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.