Junior Elkonstruktör hos Etteplan

Junior Elkonstruktör hos Etteplan

Etteplan Logo_150px

Elkonstruktör / Elkraftsingenjör

Vi söker en junior Elkonstruktör som trivs med att lära nytt i takt med marknadens behov. På Etteplans kontor i Norrköping arbetar vi främst inom mekanikkonstruktion, elkonstruktion, beräkning, teknikinformation, elektronik och mjukvaruutveckling. Vi är framför allt verksamma inom verkstads-, energi-, flyg- och papper/massaindustrin.

Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas.

Arbetsbeskrivning
Till en av våra kunder söker vi nu en junior ingenjör som kan arbeta som konstruktör och projektkoordinator. Arbetsuppgifterna består i att koordinera vårt arbete hos kunden med våra konsulter i Kina. Man har ett mycket nära samarbete med kundens projektorganisation och får en bra inblick i produktutveckling och installation av omfattande projekt.

Vi erbjuder en fast tjänst som konsult i ett av nordens största konsultbolag. Behovet är omgående och placeringsort är Norrköping. I introduktionen ingår en ett par veckor lång upplärningsresa till vårt kontor i Kina

Kompetens
Vi söker en driven och utåtriktad Elkonstruktör/ Elkraftsingenjör med högskoleutbildning, som har kunskaper inom elkonstruktion och behärskar ingenjörsengelska. Meriterande är också kunskaper i något eller några av konstruktionsverktygen Comos, E3, Eplan, Cadett ELSA eller elMaster(EPC).

För att trivas som teknikkonsult behövs ett brinnande engagemang för kundens behov. Du trivs med högt tempo och är beredd på att resa om uppdragen så kräver. Av dig vill vi ha ett genuint intresse för andra människor, en stark drivkraft och ett stort ansvarstänkande.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande.

Kontakt
Daniel Westling Area Manager Norrköping 070-2630721
daniel.westling@etteplan.com

Om företaget
Etteplan är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden och det största och äldsta nordiska konsultföretaget i Kina. Etteplan är ett finskt börsnoterat företag och har i dagsläget ca 2 500 anställda i Finland, Sverige, Nederländerna, USA, Tyskland och Kina. År 2015 hade Etteplan en omsättning på 141,1 miljoner (EUR).

Etteplan – Engineering with a difference.

EngineeringImprovesLife_650

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.