KTH Ungfakultet

KTH Ungfakultet

KTH håller just på med en stor satsning på att rekrytera 13st unga nytänkande stjärnskott och forskartalanger. Tanken är att ge KTH lite ny kraft och energi, men också att försöka rekrytera framför allt unga kvinnor. Satsningen består i att KTH utlyser 11st biträdande lektorat som kommer att följas upp och tillsättas på KTH centralt vilket gör att processen kommer att se annorlunda ut från andra tillsättningar.
 Vi söker därför efter representanter som skulle vara intresserade av att delta i processen. För varje anställningsprocess söker vi upp till två studeranderepresentanter som kan vara med och medverka i rekryteringsnämnden. Att vara studeranderepresentant innebär att sitta med i hela processen, från ansökningar till anställningsbeslut och bland annat vara med under intervjuer och överläggningar om kandidater.
 Vi undrar därför om ni är intresserade att själva delta eller har kontakt med andra studenter som kan tänkas vara intresserade. Skicka gärna vidare anmälan till studienämnder eller likande grupper. Studeranderepresentanterna behöver inte komma från ”samma” utbildning eller ha tidigare erfarenhet av rekryteringsärenden.
 Det kommer att hållas ett möte inför att processerna drar igång där vi kommer gå igenom de särskilda förutsättningarna och hur det är att vara med och anställa en lärare för alla som inte gjort det tidigare. Tidsåtgången brukar vara ca en dags arbete, men kan variera mellan processerna då några av dem väntas få ett stort antal sökande.
Just nu söks det en studentrepresetant från elektroteknik som är intresserad av Hybrida bioelektriska system

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.