Help at Work söker nyexaminerad elektrostudent

Help at Work söker nyexaminerad elektrostudent

HelpAtWork

Kund / produktsupport, elektroniska komponenter

Är du nyexad elektroingenjör eller har en examen inom mekatronik? Vår kund erbjuder en roll  där du kommer att lära dig väldigt mycket och en möjlighet att växa och ta ett större ansvar på sikt inom ett spännande internationellt företag.

Om vår kund:
Vi söker för vår kunds räkning flera medarbetare till ett nytt kundsupportteam i Stockholm. Kunden är ett väletablerat amerikanskt bolag inom elektronikbranschen med verksamheter i många länder. De har en stark närvaro i Sverige och de säljer ett stort antal elektrotekniska produkter inom industriell automation, kontroll, kraftdistribution.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att ingå i ett team som ansvarar för att ge bästa möjliga support åt kunder i första hand. Du kommer även att ha ett stort nätverk med interna säljare, återförsäljare samt distributörer. Utöver teknisk produktsupport kommer du även att svara på frågor kring leveranser, prisuppgifter samt skriva och skicka offerter.

Det här är ett väldigt bra tillfälle att komma ut i arbetslivet, att få möjlighet att lära dig om och ge support på över 100.000 produkter inom kraftdistribution och industriautomation. Företaget vill investera i dig som har rätt inställning och ge dig möjlighet till en långsiktig och utvecklande karriär. Företagets policy är att uppmuntra intern utveckling närhelst det är möjligt.

Vi söker dig som har:

  • en examen i elektroteknik/mekatronik eller motsvarande
  • starka kommunikationsfärdigheter och social förmåga
  • förmåga att samarbeta i grupp såväl som att arbeta självständigt
  • ett starkt driv och förståelse för vad god service innebär
  • en säljande profil
  • god förhandlingsförmåga

Tjänsten är en direktrekrytering till kund som erbjuder en tillsvidareanställning med provanställning i 6 månader. Tjänsten är på heltid och är placerad norr om Stockholm med mycket bra kommunikationer. Planerad start är den 1 september 2016.

Ansökan
Ansök redan idag via www.helpatwork.se. Urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: Per Edman på per.edman@helpatwork.se alt 073 633 01 90.

Vi ser fram emot din ansökan!

Direktlänk till annons: http://www.helpatwork.se/tools/Page/ApplicationItem?id=290

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.