Sillis efter n0llegasquen

Sillis efter n0llegasquen

Kära sektionsmedlemmar på Elektrosektionen och Sektionen för Medicinsk Teknik.

På fredag avslutas mottagningen för nådens år 111111 genom den fantastiska n0llegasquen. Det är mången Osquarulda som bevistar denna sittning med tillhörande efterkör och finner sig helt tagen av stämningen och låter sig föras djupare in i den rusfyllda dimman! Detta gör man man givetvis med all rätta. Tyvärr blir resultatet ofta att Osquarulda blir orättvist straffad med orimligt ont i hårrötterna och en mage som producerar läten och odörer som inte hör hemma hos någon teknolog. Men hur skall en teknolog förhålla sig till detta? Skippa de sista timmarna av efterköret? Ta det lugnt? Inte hälla upp den sedvanliga sängfösaren? Nej, självklart inte!

Crapula är den organisation som har axlat ansvaret att på bästa sätt kurera den föraktade bakfyllesjukan. Kanske den mest avgörande organisationen för hela studenthälsan på våra fagra sektioner! Det har efter många experiment visat sig vara bäst att helas i grupp – ett lidande delat är mindre smärtsamt.

Därför annordnas Sillisen. Ett arrangemang där man har möjlighet att komma tillbaka från avgrunden tillsammans med sina fallna kamrater. Det kan liknas vid en senarelagd brunch med drop-in som har fokus på sådant som en teknolog behöver mest dagen efter, samt självklart en återställare för dem som behöver!

Vi kommer att kräva ynka 30 kr i biljettpris till Sillisen. Detta kan swishas till 0734351666 redan nu. Vi ser gärna att de som ämnar dyka upp anmäler sig i eventet och swishar så att vi kan planera inköp därefter.

Som är allom förtroget: Den första ölen efter den sista ölen är den bästa ölen.

Fånga dagen efter,
Crapula

PS. För uppdateringar se nedan:

https://www.facebook.com/events/906288189564953/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.