Till dig som blivit antagen HT 2023

Till dig som blivit antagen HT 2023

Hej! Vad roligt att du blivit antagen till Elektroteknikprogrammet på KTH! Som student på civilingenjörsprogrammet elektroteknik kommer du tillhöra Elektrosektionen som drivs av oss elektrostudenter. Vi kommer att stödja dig som ny student med allt mellan himmel och jord. Nedan finns lite nyttig information inför din start. Vi vill hälsa dig varmt välkommen till en utbildning i världsklass och en helt fantastisk gemenskap i vår fina sektion.

Måndagen den 14:e augusti är det ett obligatoriskt upprop för alla som blivit antagna till ett program på KTH. Uppropet för Elektroteknikprogrammet börjar klockan 09.40 på Borggården, KTH Campus och det är viktigt att komma i tid. Om man inte har möjlighet att närvara vid uppropet ska man söka dispens via KTH:s hemsida. Efter uppropet startar mottagningen av dig som ny student.

Mottagningen är ett effektivt och roligt sätt att både hitta vänner inom programmet och komma igång med studierna. Den pågår under de två första veckorna, v.33 och v.34, och då kommer det att bjudas på lunch och massor av roliga aktiviteter. Därför rekommenderar vi dig starkt att delta i mottagningen och ta del av vårt varma välkomnande till studentlivet på KTH.

Mer information från KTH såsom dispens för frånvaro från uppropet och kontaktuppgifter hittar du här. Har du frågor angående programmet rekommenderar vi att du kontaktar studievägledare Anneli Åkesson. Vid frågor angående Mottagningen kontakta mottagningsansvariga och vid frågor om sektionen kontaktar du styrelsen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.