Utbytesstudier

Utbytesstudier

Här kommer information till er som är intresserade att veta mer om era möjligheter till studier utomlands:

Information om utbytesstudier för CELTE – 8 november
Fredagen den 8 november 15:00-16:00, i sal M33 kommer utbyteskoordinatorn komma och informera om våra möjligheter till utbytesstudier. Alla CELTE studenter är välkomna men passet riktar sig främst till de som läser åk 2 eller åk 3. Hon kommer bland annat att gå igenom var man kan åka på utbytesstudier som student vid CELTE-programmet, när man kan åka, hur och när man ansöker om utbytesstudier. Så välkomna allihopa!  Ingen föranmälan krävs.

KTH Global – 5-7 November
KTH Global är tre dagar av aktiviteter med syftet att inspirera fler studenter att studera utomlands inom sin utbildning. Programmet innehåller bland annat en talkshow om utlandsstudier, aktiviteter på skolorna och mässa med 60 utbytesuniversitet. KTH Global erbjuder aktiviteter till både svensktalande och engelsktalande studenter. Ni har schemafritt under evenemanget som sker främst under lunchtimmarna. Ta del av allt som kommer att hända på www.kth.se/global. KTH Global arrangeras av Avdelningen för Internationella relationer i samverkan med skolorna.

Ansökan om utbytesstudier inför HT20 eller VT21
Om ni är intresserade av att åka på utbytesstudier HT20 och eller VT21 så öppnar ansökan i slutet av november och stänger 16 december 2019. Det finns bra info på KTH:s hemsida om utbytesstudier så läs gärna igenom och ta med er eventuella frågor till mötet den 8:e november:
https://www.kth.se/student/program/utlandsstudier/utbyte/ansokan-behorighet-och-urval-vid-utbytesstudier-1.4405

Om ni har några funderingar kring utbytesstudier så är ni välkomna på drop-in på tisdagar och torsdagar 12:30-14:30, Lindstedsvägen 3, plan 4.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.